Örebro 019- 12 22 22

Eskilstuna

Från och med 15 april 2024 trafikerar vi inte längre Eskilstuna.
Kunder hänvisas till andra bolag i Eskilstuna. 
​​​​​​​Boka taxi genom att ringa ett av ovanstående nummer eller sök resa och boka nedan direkt i bokningsklienten

Trendtaxi Eskilstuna

Trendtaxi bedriver taxibeställningscentral i Eskilstuna med omnejd.

Vi åtar oss alla uppdrag stora som små, för oss är alla kunder lika viktiga. Det som kännetecknar Trendtaxi är konceptet "Alltid fasta priser", vilket innebär att du innan skall veta hur mycket du kommer att betala när du är framme.

​​​​​​​När du ringer och beställer din taxi hos oss skall operatören alltid kunna ge dig ett fast pris, vare sig du skall åka en kort eller en längre sträcka. Fastpris gäller från A-B, därefter tillämpas rullande taxa.

Erfaren personal

De flesta av våra förare har många års erfarenhet inom yrket. Detta är en trygghet för oss och dessutom en trygghet för dig som kund, då du alltid kan vara säker på att den du åker med är en duktig förare och att du kommer fram säkert och i tid. Alla vårare förare har taxilegitimation och bär taxiuniform.

​​​​​​​Hos oss betalar du tryggt och säkert med kort (vi tar alla bankkort, även Maestro och Visa Electron).

Fräscha, säkra och flexibla fordon

Alla våra fordon är av nyare årsmodeller, fordonen hålls alltid rena och fräscha, allt för att du som kund skall känna att du vill åka med oss igen.

I beställningscentralen använder vi det senaste trafikledningssystemet. Det är ett s.k. "tyst" system som arbetar med GPS navigering och kommunicerar med våra fordon via GPRS. Genom detta system har vi möjlighet att följa bilen hela tiden från att den mottagit beställningen till dess att kunden är framme.

​​​​​​​Vi har bilar i olika storleksklasser och kan ta upp till åtta passagerare i samma bil, säg alltid till i samband med bokningen om ni är fler än 4 personer.
car1car1
car1

Fasta priser

Arlanda flygplats 1590kr
Skavsta flygplats 1150kr
Västerås flygplats 650kr​​​​​​​

Arbeta hos oss

Vi söker erfarna och serviceinriktade chaufförer
​​​​​​​​​​​​​​Läs mer »